VII. ORSZÁGOS ZENEISKOLAI OBOAFESZTIVÁL és TEHETSÉGNAP

Az Erkel Gyula Újpesti Zeneiskola Alapítvány támogatásával megrendezett, az Erkel Gyula Újpesti Zenei Alapfokú Művészeti Iskola, az Oboás Társaság Alapítvány és a Magyar Zeneiskolák és Művészeti Iskolák Szövetsége által meghirdetett rendezvényen 67 produkciót értékelt a zsűri.

Az oboafesztivált Tamás Ilona  az Észak-Budapesti Tankerületi Központ igazgatójának köszöntője nyitotta,
majd az iskolánk volt hallgatóiból alakult Scherzo Fúvósötös, Ágay Dénes: Öt könnyű tánc című darabját adta elő.

Az egész éves gyakorlásnak és tudatos felkészülésnek az eredményeként, növendékeink kimagaslóan teljesítettek a megmérettetésen!

Lóránt Eszter bronz minősítést, Trendl Luca, Szabó Dániel, Kovács Emese, Sajben Anna, Zámbó Csenge  és Varga Eszter kamarazenei produkciója arany minősítést, Trendl Luca szóló kategóriában arany minősítést, Nagy Emma Boróka bronz minősítést, Dobos Lilla arany minősítést, Grósz Pál Tamás ezüst minősítést nyertek az országos tehetségnapon! GRATULÁLUNK!

Köszönetet mondunk a felkészítő tanáraiknak Csanády Margitnak és Szabó Melindának a szép eredményekért, és  Nagy-Heczel Tünde korrepetítornak a fáradhatatlan munkáért, Pásztiné Szabó Zsuzsánnának a kamarazenei darabban nyújtott segítségéért!

Iskolánk először rendezett országos fesztivált, ezért nagyon büszkék vagyunk nem csak az elért eredményeinkre, hanem munkatársainkra is, akik szervező munkájukkal segítették a rendezvény sikerét.